Ovo nije žena, ona je MONSTRUM! Dječak rođen živ, majka Jelena ga ZADAVILA I BACILA U WC ŠOLJU!

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donijelo je rješenje o zadržavanju do 48 sati 29-godišnjoj Jeleni V. koja je osumnjičena za krivično djelo ubistvo djeteta pri porođaju. Obdukcijom tijela novorođenčeta utvrđeno je da je dječak rođen živ i da je disao nakon porođaja, a sumnja se da ga je majka rukama zadavila.

Kako su mediji u Srbiji već pisali, Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine porodila se u noći između ponedjeljka i utorka pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija sumnja da je svog tek rođenog sina ubila, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Po našim saznanjima,porodica nije znala da je ona u drugom stanju. Jelenu, koja je inače majka dvoje djece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a ljekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mjesecu.

– Utvrđeno je da žena krvari jer se neposredno prije toga porodila. Ljekarima je, međutim, odbijala da kaže gdje je novorođenče, pa je o svemu obaviještena policija. Jelena V. ni inspektorima nije željela da kaže šta se dogodilo sa bebom, zbog čega se policija uputila u njeno domaćinstvo u Belotiću. Detaljnom pretragom imanja, u poljskom klozetu pronađena je najprije posteljica, kao i tragovi obilnog krvarenja. Potom je tijelo dječačića pronađeno umotano u prsluk u fekalijama poljskog klozeta – ispričao je izvor.

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu je naložilo dalju istragu, a ne isključuje se ni mogućnost da je došlo do nasilnog porođaja. Porodilja se kasnije predomislila i rekla je tvrdeći da je imala spontani pobačaj.

– Porodilja najprije nije htjela da sarađuje sa policijom, a onda se pravdala riječima da je “imala spontani pobačaj” – saznaje se u policiji.

Šta se u stvari dogodilo, biće poznato nakon istrage, ali i saslušanja njenog supruga, koji ju je doveo u bolnicu. Novinari Kurira posjetili su domaćinstvo žene za koju se sumnja da je ubila svoje dijete, svekar nije želio da priča sa medijima, a suprug Milan se nije javljao na telefon. (novi.ba)


Like it? Share with your friends!

admin